Раниери: Жалко, защото можехме да избегнем двата гола


Н. Гавазов

Раниери: Жалко, защото можехме да избегнем двата гола

Старши- треньорът на Каляри Клаудио Раниери коментира резултата от домакинския мач от 33-ия кръг на италианската Серия А с Ювентус от Торино (2:2).

"С Ювентус това никога не свършва. Жалко, защото можехме да избегнем двата гола: първият от свободен удар, който можеше да не се случи - но ще оставя коментарите на другите; второто беше автогол след загубена топка, с която трябваше да се справим по-добре... Още не е свършило, трябва да се борим и да оправяме малките неща, които имат значение, както виждаме днес. Ако ни казаха, че ще вземем пет точки от тези три мача, ние с радост бихме се съгласили, така че продължаваме напред със самочувствие. Всеки си прибира заслуженото, започнахме бавно, през последния месец и половина се възстановихме, сега работата трябва да бъде завършена, защото феновете, цяла Сардиния, го заслужават“, заяви Раниери.

Срещата от 33-ия кръг на италианското първенство Каляри - Ювентус завърши наравно 2:2. Островитяните спечелиха първото полувреме с 2:0, но през втората част гостите се върнаха след пряк свободен удар на Душан Влахович и автогол на бранителя на Каляри. Сардинци спечелиха пет точки в последните си три мача от Серия А.

  Сподели
74