Палермо - Милан: Сицилианците ще нанесат поредната загуба на росонерите


.

Палермо - Милан: Сицилианците ще нанесат поредната загуба на росонерите

Палермо - Милан
Стадион: "Ренцо Барбера", Палермо
Дата: 24.04.2010
Час: 21:45
Съдия: Андреа Ромео


Палермо постигнаха истински подвиг през настоящия сезон, след като в момента се намират в Топ 6 и най-вероятно ще завършат тук - разликата от шестия Наполи е 3 точки, а от Ювентус 4. В същото време сицилианци имат идеалната възможност за атака и на Топ 4, което означава участие догодина в Шампионската лига. Разликата с четвъртия Сампдория е само две точки, а островитяните имат и по-добра голова разлика от конкурента си. На всичкото отгоре Сампа гостува в неделя на лидера Рома и най-вероятно ще си тръгне без нищо от „Олимпико", което победа на домакините на „Бербера" ще ги изпрати с точка пред генуезци. В предишния кръг Палермо вече показа характер и на негостоприемния стадион на Каляри се добра до равенство 2:2, след като губеше с 0:2.

Всякакви надежди на Милан за титла се изпариха окончателно миналия уикенд, когато „росонерите" бяха победени с 2:1 и така разликата с лидера Рома вече нарасна на седем точки. В момента Милан са трети с 64 точки от 34 мача и най-вероятно ще завърши на това място в класирането. Формата на отбора се влоши в последните кръгове и от пет мача хората на Леонардо имат само една победа - срещу Каляри, а головата разлика е 8-9.

Мчелидзе, Брешчиано и Симпичио от Палермо са контузени и отпаднаха от групата за мача. Карозиери и Гоян пък са дисквалифицирани, така в средата на терена ще застане Ливерани, а в центъра на защитата Бово. Много е вероятно тук да заиграе Бертоло. Схемата на игра е 4-3-1-2 с Миколи и Хернандес начело на атаката, а Пасторе ще ги подсигурява. Има вариант вместо Херхандес да видим Кавани, но това ще бъде изцяло лично решение на треньорския щаб на домакините

Леонардо заведе в Сицилия 21 футболисти, но от групата отпаднаха поради контузии Ониеву, Неста, Пато и Бекъм. Като прибавим наказаните Бориело, Бонера и Амброзини - списъкът става обезпокояващо дълъг. Въпреки това тактическата постройка на която ще заложи специалистът е 4-2-1-3 с Манчини, Хунтелар и Роналдиньо в атака. На десния фланг на защитата ще видим Антонини, а Одо ще застане в центъра на защитата.

Очертава се много оспорван двубой, в предвид на целите които гони Палермо, но също така и желанието на „росонерите" да защитят авторитета и името си. Домакините играят стабилно на „Барбера" и до този момент нямат загуба тук, но повече от сигурно е, че техният противник, въпреки кадровите проблеми има достатъчно качествени играчи с които да се противопостави. Срещата както се случва обикновено ще се превърне в празник за сицилианските любители на футбола и те ще направят всичко възможно техните футболисти да победят. Палермо вече победи Милан като гост през сезона. Защо да не го направи и сега на своя стадион? Поредната загуба на "росонерите" няма да бъде кой знае каква новина. Особено на "Барбера".

Прогноза за: Палермо - Милан 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Палермо:

24 март Дженоа - Палермо 2:2 (Серия А)
27 март Палермо - Болоня 3:1 (Серия А)
03 април Катаня - Палермо 2:0 (Серия А)
11 април Палермо - Киево 3:1 (Серия А)
18 април Каляри - Палермо 2:2 (Серия А)

Милан:

24 март Парма - Милан 1:0 (Серия А)
28 март Милан - Лацио 1:1 (Серия А)
03 април Каляри - Милан 2:3 (Серия А)
11 април Милан - Катаня 2:2 (Серия А)
18 април Сампдория - Милан 2:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Палермо - Милан

49 мача
10 победи за Палермо
9 равенства
30 победи за Милан
Голова Разлика: 82:35 за Милан

През този сезон:

13 декември 2009 Милан - Палермо 0:2 (Серия А)


Коефициенти от bet365:
Палермо - 1.90
Равен - 3.60
Милан - 3.80

 


НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
111