Кансело и дъщеря му получили смъртни заплахи


И. Ангелов

Кансело и дъщеря му получили смъртни заплахи

Крайният защитник на Барселона Жоао Кансело обяви, че заплахи за убийство са били насочени към неродената му дъщеря след елиминирането на отбора му от Шампионската лига. Барселона беше изхвърлена от състезанието от Пари Сен Жермен във вторник, въпреки че водеше с обща преднина от 3-2 от първия мач и след това поведе рано в реванша. ПСЖ спечели с 4-1 след червения картон на Роналд Араухо за домакините, като постигна обща победа с 6-4, за да продължи към полуфиналите.

Поражението предизвика гневна реакция от привържениците на Барса и Кансело разкри, че е получил много жестоки съобщения в социалните медии, като много възмутени последователи са пожелавали смърт на семейството и нероденото му дете.

Той каза на ESPN: "Хората казват всякакви неща. Има коментари в Instagram, пожелаващи смърт на дъщеря ми, която дори още не е родена. Те не биха ми го казали в очите, защото щяхме да имаме проблем, но в коментарите те пишат. Има обиди за моя партньор, за нашето неродено бебе. Семейството ми не знае как да се справи с това както мен. Аз зная, но не знам какво да кажа в момента. Хората не мислят за човека зад футболиста, когото виждат по телевизията. Ние също сме хора. Всички сме еднакви."

Кансело ще се надява да се отърси от ужасите на онлайн заплахите, за да помогне на Барселона да спечели срещу Реал Мадрид този уикенд. Осем точки разделят съперниците в Ла Лига преди неделя вечер, като Реал води състезанието.

  Сподели
151