Зрелищен мач и победа за Виляреал над Барселона (видео)


FUTBOL-TV

Зрелищен мач и победа за Виляреал над Барселона (видео)

Виляреал победи Барселона с 5:3 като гост в зрелищен мач от 22-ия кръг на испанската Ла Лига. Двата тима направиха супер двубой, който обаче няма как да се хареса на домакинските привърженици.

"Жълтата подводница" стигна до успеха дълбоко в добавеното време на мача с два късни гола на Сьорлот и Моралес.

Поражението прекъсна серия от три поредни победи за Барселона и остави каталунците на трето място на десет точки от големия съперник и лидер в класирането Реал Мадрид.

Виляреал се върна на победния път и спечели след поредица от три мача без победа, като остава 14-и с 23 точки.

Гостите поведоха на олимпийския стадион в Барселона с два гола на Жерард Морено и Илиан Акомаш, но каталунците осъществиха пълен обрат с точни попадения на Илкай Гюндоган, Педри и автогол на Ерик Байи.

Виляреал изравни за 3:3 в 84-а минута с попадение на Гонсало Гедеш, негово първо с екипа на Виляреал.

В последната минута реферът отсъди дузпа за Барселона за игра с ръка в  наказателното поле, но след преглеждане на ситуацията с ВАР, отмени решението си и прецени, че няма основание да посочи бялата точка.

Барселона продължи да натиска в търсене на победен гол, но забрави за играта в защита и при една контраатака норвежецът Александър Сьорлот навлезе в наказателното поле и прати топката в мрежата за 4:3 в полза на Виляреал.

В последните секунди комична поредица от грешки в защитата на Барса позволи на Хосе Луис Моралес да вкара пети гол за Виляреал.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
340