Шави свика извънредна среща след загубата от Шахтьор Донецк


Н. Гавазов

 Шави свика извънредна среща след загубата от Шахтьор Донецк

Старши -треньорът на Барселона Шави Ернандес проведе извънредна 45-минутна среща с футболистите на своя отбор след мача от 4-ия кръг от груповата фаза на Шампионската лига на УЕФА с Шахтьор (0:1). Това съобщи AS.

Според източника днес, 8 ноември, Шави е събрал целия отбор от играчи и треньори на Барселона в съблекалнята. Испанският специалист проведе мотивационен разговор с отбора. Той също така даде възможност на лидерите и ветераните на каталунския отбор да говорят пред останалите. Тер Щеген, Роналд Араухо, Роберт Левандовски и Илкай Гюндоган взеха думата. Отбелязва се, че срещата е протекла по положителен начин. Щабът и футболистите стигнаха до извода, че трябва да сложат край на проблемите в играта възможно най-скоро и да достигнат най-високото ниво в следващите мачове.

Нека ви припомним, че след четири кръга от груповата фаза на Шампионската лига на УЕФА Барселона има девет точки и заема първо място в квартет H. В испанската Ла Лига каталунският отбор има 27 точки след 12 мача - заема трето място в таблицата.

  Сподели
228