Байерн сбърка, Борусия се изложи срещу десет (видео)


И. Ангелов

Байерн сбърка, Борусия се изложи срещу десет (видео)

Байерн Мюнхен посрещна Хофенхайм в срещата от поредния двадесет и осми кръг на германската Бундеслига. На "Алианц Арена" днес домакините постигнаха само 1:1 и същевременно Борусия Дортмунд изпусна огромен шанс спечели на гости на Щутгарт и да изравни Байерн на върха в класирането с 59 точки, като ще изостава с две след като допусна 3:3 от водеща позиция с два гола и играейки с човек повече. Трети остава Лайпциг с 8 т. назад от лидера с победа днес над Аусбург.

В 17-ата минута днес Байерн поведе когато от близо Павар вкара за 1:0 през краката на Бауман. Хофенхайм не успя да отправи удар до почивката.

В 71-ата минута обаче гостите стреляха от пряк-свободен удар и Крамарич намери левия ъгъл на Зомер, който само успя да бутне топката, но тя влезе с греда за 1:1. Последва нов бърз гол на домакините за Павар, но попадението бе отменено поради засада.

По същото време на "Мерцедес Бенц Арена" в Щутгарт Борусия Дортмунд пвоеде с 2:0 срещу десет човека на домакините. Тук Себастиан Алер откри в средата на първата част преди Мален да добави за 2:0 преди почивката. Щутгарт успя да върне гол късно и след като бе останал с човек по-малко на терена, като 2:1 направи Кулубали в 77-ата минута, и това вдъхна увереност за 2:2 в 84-ата минута чрез Ваноман.

Това не бе всичко и резервата Рейна помисли, че е спечелил срещата за гостите с гол в 93-ата минута за 3:2, преди в 97-ата минута 3:3 да направи Силас.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
274