Лига 1 и McDonalds обявиха стратегическо партньорство


Н. Гавазов

Лига 1 и McDonalds обявиха стратегическо партньорство

Френската Лига 1 и McDonalds обявиха стратегическо партньорство, съгласно което McDonald's ще стане титулярният партньор на Лига 1 от 1 юли 2024 г. за следващите три сезона. Френското първенство ще се казва McDonalds Ligue 1 .

"С това ново споразумение Лига 1 преследва амбициите си да развие своята марка, за да я направи още по-привлекателна. Чрез своята национална мрежа от 1560 ресторанта, McDonald's ще доближи Лига 1 още по-близо до своите фенове в цялата страна. Освен това, благодарение на международния обхват на своя основен спонсор, Лига 1 ще има допълнителни възможности за растеж извън своите граници.

С това ново партньорство McDonald's подчертава много дълбокия ангажимент на всички свои франчайзополучатели към разширяването на аматьорските спортни клубове. В цялата страна повече от 400 футболни клуба (включително младежки, аматьорски, женски и професионални) се подкрепят от ресторантите на Макдоналдс.

В допълнение, знакът ще позволи на своите клиенти да се насладят на привилегировано изживяване при гледане на мачове от Лига 1 в цяла Франция. Наистина, всеки уикенд много клубни фенове се събират в ресторантите на марката, за да си прекарат добре с приятели или семейство преди или след срещите. През следващите месеци те ще имат много нови причини да дойдат и да вечерят в Макдоналдс.

Лига 1 и Макдоналдс също възнамеряват да използват бъдещото си партньорство, за да подкрепят дългогодишните си ангажименти за борба със заседналия начин на живот и насърчаване на амбициозни социални и екологични програми“, се казва в изявление на Лига 1 на официалния й уебсайт.

  Сподели
116