Анонс на 14 кръг на А ПФГ


.

Анонс на 14 кръг на А ПФГ

Пирин - Сливен

Петък 27 ноември, 14:30, стадион „Осогово”, Кюстендил
Съдия: Антон Генов Помощници: Никола Джугански, Красимир Керезов

Двата отбора се срещнаха преди 3 дена в Сливен. Мачът бе от турнира за Купата на България и домакините победиха с минималното 1:0. Пирин се намира на 8-мо място в А група с 18 точки , докато Сливен е в зоната на изпадащите с 11. Двата отбора са с нови треньори, Стефан Грозаднов за Пирин и Драголюб Симонович за Сливен. Грозданов стартира с класическа победа над Монтана като гост, но загуби точно от Сливен за Купата. Симонович при повторното си завръщане на кормилото на Сливен започна с загуба от Спортист в Своге, но победи последователно Локомотив Мездра и Пирин у дома с по 1:0. Да очакваме да се побучи добър мач, изобилстващ от атаки и много голове.

Коефициенти от bwin:
Пирин - 1.60
Равен - 3.40
Сливен - 5.15

Прогноза - 2:2, над 2,5 гола

                 

Черно море - ЦСКА

Събота 28 ноември, 14:00, ст."Тича", Варна
Съдия: Ахмед Ахмед Помощници: Георги Ковачев, Станимир Илков

Черно море и ЦСКА излизат в дербито на 14-я кръг на А група. Двата отбора победиха в своите мачове за Купата на България. Черно море победи Черноморец с 2:0, докато ЦСКА се измъчи срещу скромния Свиленград с минимална победа - 1:0. Черно море стартира лошо първенството и е далеч от местата даващи право на участие в евротурнирите. Моряците са на 9-то място с 18 точки. ЦСКА както водеше в класирането, така се свлече в класирането. Армейците вече са на 2ро място с 29 точки и изостават на 3 от лидера Литекс. С оглед на мачовете за Купата на България ЦСКА не се намира в най-добрата си форма, докато Черно море показаха класа в Бургас.

Коефициенти от bwin:
Черно море - 3.80
Равен - 3.10
ЦСКА - 1.90

Прогноза: 1:1, гол-гол

                 

Спортист Своге - Миньор Перник

Събота 28 ноември, 14:30, ст."Градски стадион", Своге
Съдия: Димитър Андреев Помощници: Тони Пандарски, Мартин Маргаритов

Спортист ще се опита да спре страшилището Миньор. Миньор Перник победиха ЦСКА и Берое с 3:0, Черноморец с 2:0, и равен с Локо (Пловдив) - 3:3. Спортист отпаднаха за Купата на България от Локомотив (Мездра), докато Миньор отложиха мача си. Шоколадите са на 13 място с 11 точки, а Миньор са 6ти с 20 точки. Миньор почиваха през седмицата и това ще окаже влияние върху изхода на срещата.

Коефициенти от bwin:
Спортист Своге - 3.00
Равен - 3.30
Миньор Перник - 2.10

Прогноза: 0:2, над 2,5 гола

                 

Локомотив Мездра - Ботев Пловдив

Събота 28 ноември, 14:30, ст. "Локомотив", Мездра
Съдия:Николай Йорданов Помощници: Веселин Мишев, Цветан Трифонов

Локомотив Мездра ще търси победа срещу закъсалия финансово отбор на Ботев. Локомотив ще се опита да вземе първа победа в шампионата от 3 мача насам. Иначе те победиха в сряда Спортист Своге за Купата на България. Ботев не може да се отърве от финансовия си проблем и не се знае още колко време ще е така. Дори вече и българските футболисти не искат да играят. Канарчетата загубиха от друго Локо - София с 2:1 като гост. Локо Мездра се намират на 12 място с 12 точки, а Ботев са на последното 16 място със скромните 5 точки. Кризата ще се отрази на Ботев и ще помогнат на Мездра в борбата с оцеляването.

Коефициенти от bwin:
Локомотив Мездра - 1.55
Равен - 4.00
Ботев Пловдив - 4.75

Прогноза: 3:1, гол-гол

                 

Левски - Монтана

Събота 28 ноември, 19:00, ст. "Георги Аспарухов", София
Съдия: Ивайло Стоянов Помощници:Николай Марков, Емил Вангелов

Левски и Монтана излизат в късния мач от съботната програма на 14-я кръг на А група. Левски ще се опита да не загуби в 6 пореден мач след кризата. В сряда Йовов и компания завършиха 2:2 с лидера Литекс в един скандален мач пълен с голове, картони, спречквания, положение. Георги Иванов - Гонзо възроди Левски и след кризата записа 4 победи и 1 равенство. Монтана отложиха своя мач за Купата на България с Берое и почиваха тази седмица. Левски са на 4 място в класирането с 23 точки на цели 9 точки от Литекс. Монтана са на 11 място със 17 точки. Левски ще продължи победната си серия в А група без никаква съпротива от Монтана.

Коефициенти от bwin:
Левски - 1.20
Равен - 5.50
Монтана - 11.00

Поргноза: 3:0, суха мрежа на Левски

                 

Берое - Литекс

Неделя 29 ноември, 14:30, ст "Берое", Стара Загора
Съдия: Христо Ристосков Помощници: Николай Ангелов, Крум Стоилов

Берое и Литекс е един от най - интересните двубои на този кръг. Берое се намира в криза, дори миналата събота бе организиран концерт за събиране на средства на клуба. Заралии са най-добре представящия се отбор дошъл от Б група тази година. В последния си мач те загубиха нещастно от Миньор с 0:3 като играха повече от 1 час с човек повече. Литекс са в най-добра моментна форма . В отложен мач от 3 кръг на А група, игран тази сряда те завършиха наравно 2:2 с шампиона Левски. Литекс дори победиха лидерите досега в първенството ЦСКА и Черноморец. Берое нямаха мач тази седмица заради отложения за купата с Монтана. Литекс в момента е класа над Берое и дори вярната заралийска публика няма да им помогне.

Коефициенти от bwin:
Берое - 5.00
Раевн - 3.75
Литекс -1.55

Прогноза: 0:2

                 

Черноморец - Локомотив София

Неделя 29 ноември, 19:30, ст "Лазур", Бургас
Съдия: Александър Костадинов Помощници: Кирил Манолов, Ивайло Марков

Черноморец ще се опита да се върне на победния ход с победа над Локомотив София. Акулите отпаднаха от Купата на България от Черно море с 0:2 и първенството остана единствения шанс за поход към евротурнирите. Локомотив София продължи напред за Купата след като отсрани Ботев Пловдив с 2:1 като домакин. Черноморец стартираха добре първенството и бяха дори на първо място, но загубиха от Миньор в Перник и се сринаха до 3то място. В последният мач на Локо София от А група завършиха 2:2 с ЦСКА в много скандален мач. Черноморец са на 3то място с 26 точки, докато Локомотив София са 5ти с 22 точки. Двата отбора се борят за участие в евротурнирите и този може да се окаже решаващ, тъй като в крайното класиране след точките се гледат директния двубой. Прогнозата е за успорван двубой, с много единоборства и добър съдия.

Коефициенти от bwin:
Черноморец - 2.40
Равен - 3.15
Локомотив София - 2.65

Прогноза:1:1, над 1,5 гола

                

Локомотив Пловдив - Славия

Понеделник 30 ноември, 14:30, ст "Локомотив", Пловдив
Съдия: Радослав Станев Помощници: Пламен Хаджийски, Александър Атанасов

Локомотив Пловдив и Славия закриват 14 кръг на А група с мач в понеделник. Локомотив Пловдив загубиха от Калиакра с 0:2 за Купата на България и отпаднаха безславно. Славия се измъчи срещу Вихрен, но продължи. Белите трябваше да чакат чак до дузпите, тъй като редовното време и продълженията завършиха 0:0. Локомотив Пловдив не се представят много добре от началото на сезона и са в зоната на изпадащите. Славия водена от Вили Вуцов започна да показв това, което иска да вижда треньора. Локомотив Пловдив са на 15 място с 9 точки, а Славия на 10то с 18 точки. Славия ще победи осакатения Локомотив Пловдив минимално, но достатъчно.

Прогноза: 0:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
203