Белчев след победата над Левски: Това не бе най-добрият ни мач!


FUTBOL-TV

Белчев след победата над Левски: Това не бе най-добрият ни мач!

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от резултата 3:1 срещу Левски в голямото дерби на кръга в родния шампионат. Специалистът отправи критики към играта на своите футболисти, като коментира и отсъствието на Тобиас Хайнц от стартовите 11.

"Мисля, че най-доброто беше резултатът. Това не бе от най-добрите мачове за нас. Левски се представи на по-високо ниво от нас през втората част. Казах на полувремето, че трябва да си представим, че е 0:0 резултатът, но за съжаление не излязохме максимално концентрирани", започна той в ефира на Диема.

"Имаме скорост в атака, имам забележки към играта, желае се много още, но добър резултат е това за нас. Отборът трябва да се представи по-добре в защита, но не само от защитниците. Имаме нужда от сигурен контрол върху топката, да сме по-освободени и да наложим своето темпо", продължи специалистът.

"Трябва да бъде готов всеки във всяко място. Това за Хайнц е мое решение, нека видим какво ще се случи, може другия мач да е друг футболист. Мачът не е свършил, 90 минути е, ако Левски беше вкарал един гол, ние щяхме да сме под напрежение. Всяка победа срещу този съперник е добра, направихме важна крачка. Трябва да извлечем поуките и да се подобрим", завърши Стамен Белчев.

  Сподели
69