Ботев Пд ще послушат феновете си и ще гласуват за Бербатов


FUTBOL-TV

Ботев Пд ще послушат феновете си и ще гласуват за Бербатов

Ботев Пловдив послуша гласа на феновете си, които категорично заявиха подкрепа за Димитър Бербатов на извънредния изборен Конгрес на БФС. Над 94% в проведеното допитване от страна на клуба дадоха своя вот за Бербатов.

Ето какво заявиха от Ботев Пловдив:

Уважаеми Ботевисти,

ПФК "Ботев“ взе своето решение кой от кандидатите за президент на БФС да подкрепи на предстоящия конгрес на футболната централа.

Желаейки да бъдем открити и честни както с вас, нашите привърженици, така и с цялата футболна общественост, считаме, че достойното поведение изисква да кажем публично кой от претендентите ще получи гласа на нашия клуб.

На база гласуването в официалната клубна анкета, целяща да разбере и уважи позицията на "жълто-черната“ общност, ръководството на ПФК "Ботев“ ще подкрепи Димитър Бербатов и неговия екип в борбата им за промяна в българския футбол.

Искрено вярваме, че дългогодишният упадък на футбола в България е към своя край, като разчитаме, че с техния безспорен авторитет, както и със заявените амбиции за развитие на най-популярната игра, ще успеят да издигнат българския футбол на едно по-високо ниво.

Пожелаваме на всички кандидати да проведат предстоящия конгрес на БФС в дух на взаимно уважение и спортсменство, за да може накрая победител да бъде Футболът.

С уважение,

Ръководството на ПФК "Ботев“

  Сподели
81