Славия и Ботев Пловдив врътнаха реми (видео)


FUTBOL-TV

Славия и Ботев Пловдив врътнаха реми (видео)

Славия завърши наравно 2:2 на своя стадион срещу Ботев Пловдив в двубой от 23-ия кръг в Първа лига.

В деветата минута Тони Тасев опита да центрира в наказателното поле на гостите и топката се удар в ръката на Ехидже Укаки и главният съдия Волен Чинков отсъди дузпа. Тасев не сбърка от бялата точка и даде аванс в полза на "белите".

В 19-ата минута Самюел Акере центрира топката на далечната греда и Атанас Чернев опита да изравни, но Светослав Вуцов се намеси стабилно.

Половин час след началото на двубоя на стадион "Александър Шаламанов" последователно Мартин Секулич и Джеймс Ето'о не успяха да отправят опасни удари към вратата на Славия.

Три минути след почивката юношата на домакините Янис Карабельов с глава изравни резултата след центриране на ветерана Ивелин Попов. Голмайсторът не се радва при попадението срещу родния си клуб.

В 51-ата минута Тони Тасев стреля от дистанция, получи се рикошет и топката влезе във вратата на гостите, след като излъга вратаря Матвей Игонен.

Четвърт час преди изтичане на редовното време Дилан Мертенс проби и стреля, а топката се удар в гредата.

В 78-ата минута Дилан Мертенс шутира от дъгата, но кълбото мина на сантиметри покрай вратата.

Три минути преди изтичане на редовното време влезлият като резерва Георги Николов изравни след асистенция на Дилан Мертенс.

В допълнителните минути Ерол Дост си изкара два жълти картона в рамките на една ситуация, в която извърши нарушение и след това репликира главния съдия Волен Чинков.

"Белите" са на десето място в класирането, докато Ботев е на осма позиция със седем точки повече от днешния си противник.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
110