Хебър ще препъне ЦСКА и на "Армията"


FUTBOL-TV

Хебър ще препъне ЦСКА и на

ЦСКА - Хебър Пазарджик
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 06.11.2023 г.
Час: 18:00


ЦСКА приема Хебър на "Армията" в среща от 16-ия кръг на родния шампионат. "Червените" позагубиха своята форма в последно време и само късмет им помогна да вземат 3-те точки срещу последния в класирането преди броени дни. Сега пред тима идва нов тест - воденият от Любо Пенев тим на Хебър. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак Х.

ЦСКА едва спечели срещу Етър в старата столица. Два отменени гола на "болярите" белязаха мача, но все пак, голяма част от медиите не отбелязват факта, че ЦСКА игра с човек по-малко почти цяло едно полувреме. В предния мач пък ЦСКА не успя да се справи с коравият тим на Арда, завършвайки наравно 0:0. Припомняме, че тимът от "Армията" реално стартира този сезон именно с двубой срещу Хебър. Тогава хората на Любо Пенев препънаха "червените" (нулево равенство), което даде старт на случилата се малко по-късно треньорска смяна при 31-кратните шампиони.

Сега ЦСКА не се намира в най-добрата си форма и за това призна самият Нестор Ел Маестро след измъчения успех във Велико Търново. Сърбинът имаше няколко страхотни двубоя - победите над Ботев и Локо в Пловдив, но в последно време изглежда е лесно предвидим за съперниците. Неговият предшественик Саша Илич често правеше рокади и противниковите наставници трудно можеха да разгадаят стартовата 11-рка на ЦСКА.

Сега това не е точно така. Очакванията са, че Тобиас Хайнц ще се завърне сред титулярите. Той получи малка почивка за мача с Етър и се появи в игра след почивката. Така любимецът на феновете на тима отново ще е титуляр, но почти сигурно ще получи нова почивка за следващия мач, който е от турнира за Купата на страната - срещу Черноморец Балчик. Срещу Хебър, Хайнц ще опита да тормози отбраната на "гробарите", а други промени не се очертават.

Младежкият национал Станислав Шопов почти сигурно ще гледа отново двубоя от пейката. За пореден път извън групата за мача ще останат правещите отлично впечатление юноши Марк-Емилио Папазов, Илиан Антонов и Георги Чорбаджийски. За сметка на това, там ще са Браян Морено Данило Асприля, Матиас Фаетон и Майкъл Естрада. Един от последните двама ще бъде титуляр, правейки компания на Дюкенс Назон, който ще е на върха на атаката. Единствено Амос Юга е наказан за мача.

Треньорът на Хебър - Любослав Пенев не може да разчита на наказания Георги Николов, който изтърпява голямо наказание от БФС. Октай Хамдиев пък се възстановява от операция и все още е далеч от завръщане. Тимът на Любослав Пенев бе в серия от четири мача без загуба, но това се промени след последния мач с Лудогорец (загуба с 1:3 в Разград). Реално Пенев има колебания единствено на това дали да заложи отново на Карлос Охене или на Ангел Бастунов. В последния мач Охене стартира от първата минута, но рокадата бе направена малко след почивката.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ХЕБЪР 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
348