ЦСКА ще си тръгне с 3 точки от старата столица


FUTBOL-TV

ЦСКА ще си тръгне с 3 точки от старата столица

Етър - ЦСКА
Стадион: "Ивайло", Велико Търново
Дата: 01.11.2023 г.
Час: 17:00


ЦСКА гостува на Етър в старата столица в отложена среща от родния шампионат. Двубоят трябваше да се играе преди време, но заради ангажиментите на "армейците" в евротурнирите, това ще се случи чак сега. "Червените" направиха малко очаквано реми преди броени дни срещу Арда на "Армията". Това сложи край от серията от силни мачове. Нов провал, било то и частичен, със сигурност отново ще "разклати стола" на Нестор Ел Маестро. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Халът на ЦСКА и един от най-креативните футболисти на тима Тобиас Хайнц най-вероятно ще пропусне мача във Велико Търново. Той ще получи почивка за този двубой по преценка на треньора Нестор Ел Маестро.

Хайнц бе сменен в края на мача с Арда, след като почувстваше отпадане. През цялата среща той не бе на доброто си ниво то предишните двубои на тима и това се отради и на резултата от срещата. Твърди се, че Хайнц е получил множество крампи и това е причината да бъде изваден от терена. Възможно е Хайнц да мине прегледи, които да установят точната причина за здравословните му проблеми. Хайнц има 16 мача от на сезона вefbet Лига и двата двубоя от предварителния кръг на Лигата на конференциите. Общо норвежецът е записал 1336 минути игра.

Ммного е възможно в сряда да има промени в атаката. Една от тях е свързана с пускането в игра на Браян Морено, за сметка на Фаетон или Назон. Колумбиецът Морено дълго време лекуваше контузия, получена в края на миналия сезон. Той вече е възстановен и дори отбеляза гол за ЦСКА в контролата с Литекс по време на последния лагер в Тетевен.

Много е възможно Морено да влезе в групата за мача и така да засили конкуренцията, а и натиска върху Назон и Фаетон. Майкъл Естрада отново навлезе в суша, която бе отразена и от медиите в Еквадор. 27-годишнит футболист за последно отбеляза попадение при успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив на "Лаута“ в началото на месеца. Еквадорецът има общо три попадения и една асистенция в мачовете на отбора до момента.

Новият треньор на Етър - Светослав Петров няма търпение да се изправи срещу бившия си отбор. Припомняме, че голяма част от кариерата на Светльо като футболист премина на "Армията".

"За отбори като нашия тези мачове са най-сладки. Както за футболистите, така и за феновете и треньорите. Надявам се, че играчите ще успеят да дадат най-доброто от себе си и да успеем да вземем нещо. В нашата ситуация всяка една точка е важна. Равенството също ще бъде успех за нас. Къде е ЦСКА и къде е Етър в този момент? Както като класиране, така и като точково съотношение, бюджети и т.н. Няма база за сравнение", сподели Петров.

 

ПРОГНОЗА: ЕТЪР - ЦСКА 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
206