Венгер е недоволен от времето за подготовка за мача с Челси


Н. Гавазов

Венгер е недоволен от времето за подготовка за мача с Челси

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази недоволството си от това, че отборът не е получил възможност пълноценно да възстанови силите си преди днешната среща с Челси. Както е известно, в сряда вечер двата английски отбора изиграха мачовете си от Шампионска лига. Все пак "сините" бяха в по-благоприятна ситуация, защото приеха Макаби, докато "артилеристите" бяха принудени да пътуват до Загреб.

Според по-раншни съобщения, завръщането у дома се е получило много трудно за Арсенал, тъй като летището в столицата на Хърватия затворило в 23:00 часа, заради ремонтна дейност. Това принудило отбора с автобус да пътува два часа до Словения и в крайна сметка да пристигне в Лондон в четири часа сутринта.

След толкова омаломощаващо пътешествие, "артилеристите" успяха да направят само една тренировка - в петък - за важния мач. Проблемът става още по-голям с факта, че мачът на "Стамфорд Бридж" е най-ранен от кръга във Висшата лига.

Според източника на информацията, Венгер е много недоволен от тези обстоятелства и френският специалист възнамерява сериозно да повдигне въпроса за програмата на участниците в европейските клубни турнири.

 

  Сподели
105