Ман Сити ще мине през Арсенал и в Карлинг къп


.

Ман Сити ще мине през Арсенал и в Карлинг къп

Отборът на Манчестър Сити посреща Арсенал в ¼-финален мач от турнира за Карлинг къп. Двубоят се очертава като най-интересния в тази фаза, тъй кат освен изравнените сили отново ще имаме шанс да гледаме изявите на някои бивши “топчии” с екипа на “гражданите”.

В търсенето си на слава и титли от този сезон Манчестър Сити започна добре  и навъртя 5 поредни победи. Последва спад в играта на тима и последните му 7 двубоя във Висшата лига са равенства. Това отрежда засега 7-мо място за “гражданите” и им оставя шанс в борбата за Топ 4, но не и за титлата. За предстоящият двубой Марк Хюз няма никакви проблеми със състава и ще може да разчита на най-доброто. Уелсецът вероятно ще даде почивка на някои играчи, но едва ли ще излезе със състав подобен на този на Венгер.

А френският мениджър на Арсенал използва този турнир за да обиграва юноши. Дори за някои от момчетата му деца е по-точното наименование. Затова и няма особено значение какво е представянето на тима във Висшата лига, тъй като ще видим различен състав.  Все пак то е добро в предвид възрастта и на титулярите. Засега лондончани са трети на 9 точки от Челси, от когото загубиха в последния кръг с 0:3. Като цяло засега Арсенал издиша именно в дербитата в Топ 4.

Фактът, че Арсен Венгер ще излезе с доста неопитен състав дава предимство на домакините, които вече победиха веднъж Арсенал през сезона. Гостите обаче не са подценяване, особено като си припомним, че в миналия кръг отстраниха Ливърпул.

Последни 5 мача:

Манчестър Сити

28 октомври Манчестър Сити - Скънторп 5:1 (Карлинг Къп)
01 ноември Бирмингам - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
07 ноември Манчестър Сити - Бърнли 3:3 (Висша лига)
21 ноември Ливърпул - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)
28 ноември Манчестър Сити - Хъл Сити 1:1 (Висша лига)

Арсенал

04 ноември Арсенал - АЗ Алкмаар 4:1 (Шампионска лига)
07 ноември Уулвърхемптън - Арсенал 1:4 (Висша лига)
21 ноември Съндърланд - Арсенал 1:0 (Висша лига)
24 ноември Арсенал - Стандард Лиеж 2:0 (Шампионска лига)
29 ноември Арсенал - Челси 0:3 (Висша лига)

Коефициенти на bet365:

Манчестър Сити - 1.90
Равен - 3.60
Арсенал - 3.75

Коефициенти на bet365 за точен резултат 3:2 - 26.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
180