На Съндърланд - Арсенал ще валят голове


.

На Съндърланд - Арсенал ще валят голове

В събота от 17:00 часа се изправят един срещу друг тимовете на Съндърланд и Арсенал в мач от 13-я кръг на Премершип. Срещата изправя един срещу друг осмият и вторият във временното класиране.

Съндърланд имат общо пет победи, два равни резултата и пет загуби. Арсенал притежават осем победи, едно равенство и две загуби. В последния кръг на Висшата Лига домакините записаха загуба от "шпорите" с 0:2 на "Уайт Харт Лейн". Гостите регистрираха победа над новака този сезон - Уулвърхямптън с 4:1.

Стив Брус няма да може да разчита този мач на контузените Крейг Гордън и Лий Кетърмоул. Поради наказание за домакините няма да вземе участие и Кенуайн Джоунс. А под въпрос са Джон Менса и Бодуен Зенден.

За Арсенал контузени са Лукаш Фабиански, Гаел Клиши, Киърън Гибс, Йоан Джуру, Денилсон, Джак Уилшър, Карлос Вела, Робин ван Перси, Никлас Бендтнер и Тио Уолкът. 

Съндръланд не са печелили срещу Арсенал от 2000г. Общият баланс между тези два съперника е 43 победи за Съндърланд, 46 победи за Арсенал и 35 равни резултата. 

"Черните котки" все още не са загубили у дома, но не са печелили от 4 поредни срещи. Арсенал са най-резултатният отбор във Висшата Лига на Англия. 10 от 11-е срещи на "артилеристите" са над 2.5 гола. Така, че моята прогноза за мача е над 2.5 гола.

Коефициенти от bwin:

Съндърланд - 6.20
Равенство - 3.60
Арсенал - 1.55

Последни 5 изиграни срещи:

Съндърланд:

Съндърланд - Ливърпул 1:0
Бирмингам - Съндърланд 2:1
Съндърланд - Астън Вила 0:0
Съндърланд - Уест Хям 2:2
Тотнъм - Съндърланд 2:0

Арсенал:

Уест Хям - Арсенал 2:2
Арсенал - Ливърпул 2:1
Арсенал - Тотнъм 3:0
Арсенал Аз Алкмаар 4:1
Уувърхямптън - Арсенал 1:4


ПЛАМЕН ПЕНКОВ

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126