Анонс на кръга в Премиършип - срещите в събота


.

Анонс на кръга в Премиършип - срещите в събота

Тотнъм - Съндърланд

Стадион : Уайт Харт Лейн (Лондон)
Начало: 17.00

След две поражения подред, Тотнъм трябв ада се реабилитура пред своите запалянковци, особено срещу провалът в севернолондонското дерби срещу Арсенал. Във срещите, които бяха загубени, „шпорите" не успяха да вкарат голове, което още един път подчерта значението за отбора на Джърмейн Дефо, който бе наказан за три срещи, но вече ще бъде в игра. Повишено внимание в тази среща препоръчваме към дарън Бент, който нищо не направи докато бе в Тотнъм и се прибра в Съндърланд, където се представя по съвсем друг начин.

Що се касае до противопоставянето на двата отбора, от създаването на Висшата лига в седем от осемте срещи победител е отборът на Тотнъм. Лошата серия бе прекъсната през изминалия сезон когато Съндърланд удържа победа с 2:1.

От Тотнъм в игра няма да бъде Себастиян Басонг, а последната тренировка пропусна Ведран Чорлука поради болки в мускулите. Не се знае Павличенко дали ще вземе участие в срещата, въпреки, че тренира с отбора.

От гостите няма да играе заради наказания Лорик Кана и нападателят Кенуин Джоунс. Зенден и Катърмол са контузени и картината изобщо не е благоприятна за гостуващия отбор.

Прогноза за Тотнъм - Съндърланд 3:1

Последни 5 мача:
Тотнъм: ЗПЗПР
Съндърланд: РЗЗПР

Коефициенти на bwin:
Тотнъм - 1,50
Равен - 3.65
Съндърланд - 7,00
      
Астън Вила - Болтън

Стадион : Вила Парк (Бирмингам)
Начало: 17.00

Три мача без победа за бирмингамския отбор в първенството! Тази седмица загубиха отложената среща срещу Уест Хям. Впрочем и трите срещи бяха при гостувания на отбора, а домакинството срещу Челси завърши с победа. Болтън се явява пък единственият отбор, който няма мач без да допусне гол. Отборът има сериозни проблеми с отбраната, а за този мач в игра ще бъдат два екс-защитника на Вила - Гари Кехил и Зет Найт.

В последните две домакински срещи с Болтън, Вила не само побеждаваше, а вкарваше по четири гола. Болтън има всичко на всичко една победа в 13 срещи.

В Астън Вила се завръща Куеляр след изтичане на наказанието му, но Петров и Бейе няма да играят заради наказания. Девис и Даунинг за контузени, под въпрос са Хески, Милнеър и Гарднър.

Прогноза за А. Вила - Болтън 2:0

Последни 5 мача:
А. Вила: ЗРПРП
Болтън: ЗЗПЗР

Коефициенти на bwin:
А. Вила - 1,70
Равен - 3.60
Болтън - 4.60
     
Уулвърхямптън - Арсенал

Стадион : Молиню (Уулвърхямптън)
Начало: 19.30

30 години без победа на Уулвърхямптън над Арсенал! Под ръководството на Венгер Арсенал срещнаха „вълците" шест пъти и шест пъти ги победиха. Последнта победа на Уувърхямптън като гости на Арсенал е през 1979 година, а като домакини 1978 г.

Арсенал обаче излиза с много внушителен списък от контузени играчи, най-много от всички клубове, в лазарета последно попаднаха Бендтнер и Клиши.


„Вълците" излизат без Ивелумо, вместо него ще играе Блейк.

Прогноза за Уулвърхямптън - Арсенал -2:2

Последни 5 мача:
Уулвърхямптън: РРРЗЗ
Арсенал: ПППРР

Коефициенти на bwin:
Уулвърхямптън - 7.50
Равен - 4.25
Арсенал - 1,40
      
Блекбърн - Портсмут

Стадион: Едууд Парк ( Блекбърн)
Начало: 17.00

И двата отбора се намират в зоната на изпадащите, с разлика помежду им 3 точки. Домакините бележат средно по гол на мач и допускат по 2.4. При гостите показателите са 0.82 и 1.36. В последните десет срещи между двата отбора Блекбърн са побеждавали в 5 мача, а Помпи в 3.

Прогноза за Блекбърн - Портсмут -2:0

Последни 5 мача:
Блекбърн: ЗПЗПЗ
Портсмут: ППРЗП

Коефициенти на bwin:
Блекбърн - 2.05
Равен - 3.20
Портсмут- 3.55
      
Манчестър Сити - Бърнли

Манчестър Сити са на четвърто място в таблицата за класиране с 19 точки и продължават с пълна сила борбата да влязат в ТОП 4. За спечелване на Висшата лига престана да се говори на този етап, но отнова темата ще бъде актуална ако скъсат дистанцията с Челси или Юнайтед. Отборът бележи голове, но и допуска по един във всеки мач, което доведе до многото равни срещи.

Бърнли се намират на десета позиция и явно тази година няма да имат проблеми с отстояването на мястото си във Висшата лига на Англия. Основен проблем пред отбора обаче е слабата защита, което на няколко пъти лиши тимът от точки в различните срещи.

Прогноза за Манчестър Сити - Бърнли -2:0

Последни 5 мача:
Манчестър Сити: РПРРР
Бърнли: ПЗЗПЗ

Коефициенти на bwin:
Манчестър Сити - 1.35
Равен - 4.50
Бърнли- 8.50

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
240