Арсенал с лека задача срещу Олимпиакос


.

Арсенал с лека задача срещу Олимпиакос

Отборът на Арсенал посреща в Лондон тима на Олимпиакос в втора среща за двата съперника в група Н на Шампионската лига. Англчианите и гърците започнаха с победи участието си в турнира и сега ще опитат да вземат добър аванс и да се насочат към излизане от групата.

Времената не са много добри за тимът на Арсен Венгер, който започна добре във Висшата лига, но след това допусна две последователни загуби от тимовете от Манчестър. Последваха успехи над Уигън с 4:0 и Фулъм с 1:0, в който обаче Арсенал не бе особено убедителен. В Шампионската лига, както споменахме ситуацията е добра като с доста спорен гол на Вермаален Арсенал би като гост Стандарт с 3:2.

Олимпиакос започна с малко неочаквана, но ценна победа над холандския АЗ Алкмаар в Пирея. Тимът има 4 успеха и само 1 равен от началото на Суперлигата като отстъпва на 2 точки зад Панатинайкос, спечелил всичките си срещи. До групите Олимпиакос стигна след 2 предварителни кръга, в които не допусна гол и спечели всичките си двубои.

Два месеца Арсен Венгер няма да може да разчита на Денилсон. Бендтнер също няма да играе след като претърпя незначителна катастрофа, от която се отърва с уплаха. Вито Маноне ще пази вратата, тъй като Алмуня не е оздравял от вирус. Насри още не е в добра форма, а Уолкът е под въпрос.

В състава на новия треньор на Олимпаиксо Зико ще липсват атакуващият халф Лучано Гайети и нападателят Мат Дербишайър. И двамата лекуват контузии.

Арсенал има 10 мача с гръцки отбори, в които е записал 5 победи, 3 равни и 2 загуби, но никога не е срещал Олимпиакос. Гърците имат 16 срещи с тимове от Острова и могат да се похвалят само с 2 победи, при 11 загуби и 3 равни.

Макар Олимпиакос да е в убийствена форма трудно можем да заложим на тях при положение, че гостуват на Арсенал. “Топчиите” са полуфиналист в турнира от миналата година и при положение, че продължат да изпитват затруднения във Висшата лига, скоро могат да концентрират и всички сили към отдавна желания триумф в Европа. Мачът изглежда твърда единица, без да подценяваме гърците на Зико.

Последни 5 мача:
Арсенал: ППППЗ
Олимпиакос: ППППР

Коефициенти в bwin:
Арсенал – 1,18
Равен – 5,75
Олимпиакос – 12,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183