Моуриньо: Бих разгледал предложение от Юнайтед


.

Моуриньо: Бих разгледал предложение от Юнайтед

Мениджърът на италианският шампион Интер Жозе Моуриньо сподели, че е готов да поеме Манчестър Юнайтед, пише тази сутрин Daily Mail. Португалският специалист уточнява, че най-важното условие когато си тръгне шотландският специалист един ден е, че клубът трябв ада реши, че именно той трябв ада бъде наследник на сър Алекс.

Разбира се един ден сър Фъргюсън ще се оттегли, може би в следващите две или три години и тогава Моуриньо може да оглави списъка с потенциалните кандидати, посочва изданието.

"Аз бих разгледал предложение от Манчестър, но Юнайтед трябва да са убедени за мен за да успея", казва португалецът.

"Харесвам Англия където феновете са много страстни и придават на всяка среща невероятна атмосфера. Имах много разговори докато бях в Челси и се реша на раздяла с тях. Беше много трудно защото между нас имаше връзка, която след това отиде в друга посока и така стана по-добре защото аз си тръгнах и станах шампион,а те не успяха. Аз в случая бях печеливш", продължава Моуриньо.

"Специалният" води Интер през последния сезон и спечели Скудетото, но не крие, че желае да спечели и Шампионската лига с клуба, 54 години след последния им успех в тогавашния КЕШ.

"Имам проект под ръка. Когато отидох в Челси исках да спечелим шампионата след половин век. В Интер е много важно, че станахме шампиони, но и друго сме намислили", завършва португалецът.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

 

  Сподели
139