Ибра в Юнайтед...защо не?


.

Ибра в Юнайтед...защо не?

Интер и Жозе Мауриньо бяха изправени съвсем скоро пред предизвикателството да удържат атаките за привличане на Златан Ибрахимович в друг клуб и изглежда на този етап успяха .

Към края на сезона около нападателя се вдигна много шум относно евентуалното му напускане на Сан Сиро, но последните събития на трансферния пазар сякаш поуспокоиха малко духовете.

Кандидатите за Ибра от Барселона и Реал отклониха вниманието си от шведския национал, и поне на този етап нещата са спокойни: Барселона в момента са заинтригувани как да докарат Давид Вия в каталунската столица, а Кралския клуб издърпа Бензема изпод носа на Манчестър Юнайтед и по всичко личи, че Ибрахимович ще продължи да играе за Интер.

Но точно сега пък от Юнайтед не са си казали тежката дума и "червените дяволи" могат да се превърнат в основен кандидат за нападателя.

Corriere Dello Sport твърди, че единствената алтернатива на престоя на шведа на Сан Сиро е именно Юнайтед.

Шампиона на Англия продаде Роналдо , не успя да задържи Тевес и не успя да се привлече Бензема в състава си. Но именно парите от Роналдо могат да помогнат за привличането на Ибра ако една добра сума се отдели и даде на италианския клуб за да се откупят правата на футболиста.

Въпреки( според новините идващи от Испания и Англия), че Юнайтед предпочита играещият в Атлетико Мадрид по-млад Агуеро, препъникамък може да се окаже високата трансферна сума която искат "дюшекчиите"- 60 милиона евро.


А стане ли това, Ибрахимович може да бъде закупен за по-малко пари.

НИКОЛАЙ ГАВАЗОВ

 

  Сподели
182