Отново лондонски сблъсък - Арсенал срещу Фулъм


П. Пенков

Отново лондонски сблъсък - Арсенал срещу Фулъм

Арсенал - Фулъм
Стадион: "Емирейтс", Лондон
Дата: 26.11.2011г.
Час: 19:30
Съдия: Майк Дийн


В последна среща от съботния ден от 13-я кръг в английската Висша лига, Арсенал приема градския си съперник Фулъм на стадион "Емирейтс". Артилеристите се намират в серия от пет поредни победи, докато котиджърс успя да спечелят само една точка в последните пет кръга. В момента съставът на Арсен Венгер е седми в подреждането, притежавайки актив от 22 точки, толкова колкото и имат отборите на Ливърпул и Челси. Миналият уикенд Арсенал постигна трудна победа при гостуването си на новака Норич Сити, побеждаайки канарчетата с минмалното 2:1. Артилеристите със сигурност продължават участието си напред извън груповата фаза на Шампионска лига, след като в момента са лидери в Група F с актив от 11 точки, с 4 повече от втория Олимпик Марсилия.

Топчиите нямат проблеми с новоконтузени футболисти преди срещата с Фулъм. Халфът Томас Роситски може би ще бъде на линяи, след като не взе участие през седмица в двубоя срещу Борусия Дортмунд, докато Лорант Косчелни е готов да продължи да играе на десния фланг при отсъствието на Карл Дженкинсън и Бакари Саня. Халфът Рио Миячи остават аут, поради травма в глезена, както и Джак Уилшър и Кийрън Гибс.

В последните два изминали кръга от Висшата лига Фулъм се приближи още повече до зоната на изпадащите, като в момента тима е 16-ти с актив от 11 точки. В началото на този месец съставът на Мартин Йол регистира домакинска загуба с 3:1 от Тотнъм, а две седмици по-късно котиджърс успяха да се спечелят само точка при гостуването си на Съндърланд, след като двубоя на "Стейдиъм ъф Лайт" завърши при нулево равенство.

Крилото на Ейре Деймиън Дъф ще пропусне гостуването на Арсенал, поради болки в прасеца, докато Стивън Кели е аут, поради травма в бедрото. Стивън Сидуел, Зденек Григера, Орландо Са и Сайъм Дейвис също са отсъстващи от състава на Фулъм. Единственият, който се завръща в игра е Арне Рийзе, който пропусна мача преди седмица, поради рождения ден на сина си.

Прогноза: Арсенал - Фулъм 2:1

Последни 5 изиграни срещи:

Арсенал:

29 октомври Челси - Арсенал 3:5 (Висша лига)
01 ноември Арсенал - Олимпик Марсилия 0:0 (Шампионска лига)
05 ноември Арсенал - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
19 ноември Норич - Арсенал 1:2 (Висша лига)
23 ноември Арсенал - Борусия Дортмунд 2:1 (Шампионска лига)

Фулъм:

23 октомври Фулъм - Евъртън 1:3 (Висша лига)
29 октомври Уигън - Фулъм 0:2 (Висша лига)
03 ноември Фулъм - Висла Краков 4:1 (Лига Европа)
06 ноември Фулъм - Тотнъм 1:3 (Висша лига)
19 ноември Съндърланд - Фулъм 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Арсенал - Фулъм

44 срещи
30 победи за Арсенал
8 равенства
6 победи за Фулъм
Голова Разлика: 97:47 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Арсенал - 1.44
Равен - 4.20
Фулъм - 8.00

Коефициенти от Offsidebet:
Арсенал - 1.45
Равен - 4.00
Фулъм - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
136