Арсенал ще измъкне трудни три точки от Кероу Роуд


П. Пенков

Арсенал ще измъкне трудни три точки от Кероу Роуд

Норич - Арсенал
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 19.11.2011г.
Час: 14:45
Съдия: Фил Дауд


В първа среща от 12-я кръг от английската Висша лига, новака Норич Сити приема Арсенал на стадион "Кероу Роуд". Канарчетата успяха да спечелим 7 точки от възможни 9 у дома, докато лондончани спечелиха последните си четири двубоя от Висшата лига. Норич Сити в момента заема 9-та позиция в класирането с актив от 13 точки и отрицателна голова разлика. Съставът на Пол Ламбърт не показва постоянство в представянето си през последните няколко седмици. В средата на миналия месец тима постигна домакинска победа с 3:1 над другия новак Суонзи Сити, след което обаче последваха равенства 1:1 срещу Ливърпул и 3:3 срещу Блекбърн Роувърс. Преди две седмици, преди паузата за срещите на национално ниво, Норич бяха надиграни с 3:2 при гостуването си на Астън Вила и си тръгнаха от "Вила Парк" без спечелени точки.

Халфът Брадли Джонсън и бранителя Русел Мартин се очаква да се включат отново в игра, след като се възстановиха от травмите си. Централният защитник Зак Уайтбред е аут, поради разтежение, докато Дани Аяла поднови тренировъчни занимания през настоящата седмица. Елиът Уорд е близо до завръщането си отново в игра, възстановявайки се от травма в коляното, докато съотборника му Джеймс Воан със сигурност пропуска двубоя с Арсенал.

Артилерисите наистина се намират в добра форма, като спечелиха последните си четири двубоя от Висшата лига, натрупвайки актив от 19 точки, който ги изкачи до седмата позиция във временното класиране с изравнен брой точки с шестия Ливърпул. Освен това лондончани впечатляват с представянето си в груповата фаза на Шампионската лига, където в момента заемат лидерската позиция в група F с актив от 8 точки, като под тях са съответно Олимпик Марсилия, Борусия Дортмунд и Олимпиакос.

Арсенал се очаква да няма да може да разчита на бранителите си Кийрън Гибс и Карл Дженкинсън, който страдат от травми и все още не са възстановени. Халфът Рио Муячи е аут, поради контузия в глезена, като с него се изчерпва списъка в Арсенал с новоконтузени футболисти. Нападателят Маруан Шамак е на линия, след като лекува травма в коляното, докато Абу Диаби все още продължава да страда от разтежение. Джак Уилшър и Бакари Саня остават дългосрочно отсъстващи в състава на артилеристите.

Прогноза: Норич Сити - Арсенал 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:

01 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 2:0 (Висша лига)
15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)
22 октомври Ливърпул - Норич 1:1 (Висша лига)
29 октомври Норич - Блекбърн 3:3 (Висша лига)
05 ноември Астън Вила - Норич 3:2 (Висша лига)

Арсенал:

23 октомври Арсенал - Стоук Сити 3:1 (Висша лига)
25 октомври Арсенал - Болтън 2:1 (Карлинг Къп)
29 октомври Челси - Арсенал 3:5 (Висша лига)
01 ноември Арсенал - Олимпик Марсилия 0:0 (Шампионска лига)
05 ноември Арсенал - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Арсенал

42 срещи
8 победи за Норич
16 равенства
18 победи за Арсенал
Голова Разлика: 74:42 за Арсенал


Коефициенти от bet365:
Норич - 5.00
Равен - 3.75
Арсенал - 1.70

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 5.00
Равен - 3.50
Арсенал - 1.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
205