Сунес предсказа, че Салах ще напусне Ливърпул


Н. Гавазов

Сунес предсказа, че Салах ще напусне Ливърпул

Легендата на Ливърпул Греъм Сунес изрази увереност, че нападателят Мохамед Салах ще напусне мърсисайдския клуб през идното лято.

През миналия месец Салах влезе в конфликт с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп, когато пусна Мохамед в края на мача срещу Уест Хем.

Сунес подозира, че Салах е виновникът за този конфликт. Греъм нарича 31-годишния египтянин "егоистичен играч“, който "изчезва от играта, когато нещата станат трудни“.

"Убеден съм, че Мохамед Салах ще напусне Ливърпул. Той бе невероятен за Ливърпул, но ако отиде в саудитската лига, ще бъде най-голямата звезда в тази част на света.

Няма съмнение, че той има изключително високо мнение за себе си и е ядосан, че не започна срещу Уест Хем. Мисля, че ситуацията с Юрген Клоп бе реакцията му, че бе оставен за последните 10 минути. Мисля, че тази конфронтация е повече причинена от самия Салах, отколкото от Клоп.

Салах е най-егоистичният играч, който някога съм виждал. Дори преди този мач, когато Клоп го извади от игра, той не бе доволен от това. Това е, което искате от вашите играчи. Ако го смените след два гола, той ще поиска да остане, за да вкара третия. Когато Садио Мане бе тук, те се караха за това през цялото време.

Когато мачът стане труден и той е преследван от друг играч, Салах изчезва от играта. През миналия сезон на "Олд Трафорд", Лисандро Мартинес го удари в началото на мача и Салах след това погледна през рамо за Мартинес, защото не му хареса този аспект на играта, той никога няма да си позволи да бъде наранен“, заяви Сунес, цитиран от Daily Star.

  Сподели
170