Постекоглу: Трябва да променим състава


Н. Гавазов

Постекоглу: Трябва да променим състава

Мениджърът на Тотнъм Анже Постекоглу предупреди, че отборът му трябва да обнови състава си през идното лято.

Тотнъм започна този сезон много уверено под ръководството на Постекоглу. "Шпорите" нямаха нито една загуба в първите си 10 мача във Висшата лига, демонстрирайки брилянтен футбол.

Въпреки това, Тотнъм изглеждаше маловажен през последните седмици, смъквайки се до пето място във Висшата лига. Това говори на Постекоглу, че няма достатъчно играчи, които да играят в неговия стил.

"Трябва да сменя този състав. Трябва, защото изграждам отбор, който смятам, че може да играе нашия футбол. За да се случи това, имаме нужда от раздяла.

Имаме нужда от промяна. Промяната трябва да се случи. Не можете да искате радикално да промените подхода си, защото този клуб е поел в определена посока. Сега се обръщаме в напълно различна посока и не можем да очакваме същите хора да го направят просто не може да се случи.

Имахме два трансферни прозореца и направихме някои ходове по отношение на селекцията на играчи, но бих казал, че имаме още много работа. Ето за това говоря.

Не става въпрос за желание. Ние просто ще играем по определен начин, ще тренираме по определен начин, ще имаме определен начин на мислене и това не е за всеки.

Вижте Ливърпул или Арсенал в началото. По времето, когато спечелиха трофеи или постигнаха успех, техните отбори станаха почти неузнаваеми (в сравнение с това, което бяха в началото)", заяви Постекоглу.

  Сподели
76