Арсенал ще се разправи с Борнемут


И. Ангелов

Арсенал ще се разправи с Борнемут

Арсенал - Борнемут 
Стадион: Емирейтс 
Дата: 04.05.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

След като унищожи Челси с 5 гола, Арсенал вкара 3 на Тотнъм до почивката преди да допусне за победата с 3:2 последно, с което държи първото място във Висшата лига. С три поредни победи тимът отново върна увереността си и ще се надява Ман Сити да не спечели всичките си срещи до края, което ще лиши Артета от титлата.

Борнемут също продължи добрата си форма последно с победата 3:0 над Брайтън. В този отбор обаче има доста проблеми с липсващи имена.

При домакините само Юриен Тимбър остава под въпрос след контузията, която го държи аут цял сезон. Наскоро той се завърна към тренировки и дори изигра два мача с отбора под 21 г. Доближава момента отново да го видим в игра и целият отбор на Микел Артета да е на линия.

Милош Керкез е наказан при гостите, под въпрос са Адамс, Забарни и Мефам, а контузени остават Семеньо, Фавър, Таверние, Синистера и Фредерикс.

Арсенал спечели 13 от последните 15 кръга. В победите Арсенал вкара по най-малко 2 гола на всеки противник. "Артилеристите" имат и 6 поредни победи над Борнемут, което се очаква да задържат като статистика.

Прогноза: Арсенал - Борнемут 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борнемут (Андони Ираола)
 
Травърс
   
Сенеси
Кели
Смит
Утара
Кук
Кристи
Скот
Клуиверт
Юнал
Соланке
Тросар
Хаверц
Сака
Райс
Партей
Йодегор
Томиясу
Уайт
Габриел
Салиба
   
Рая
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Борнемут 3:1

  Сподели
112