Тен Хаг: Бившите играчи забравят, че и те са имали трудности


Н. Гавазов

Тен Хаг: Бившите играчи забравят, че и те са имали трудности

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг напомни на легендите на своя клуб, че те също не винаги са играли страхотен футбол.

През този сезон Юнайтед беше силно критикуван от бивши играчи на "червените дяволи" като Гари Невил, Рио Фърдинанд, Рой Кийн и Пол Скоулс.

Въпреки това, след като пропусна победа с 1:1 срещу Бърнли предишния ден, Тен Хаг отвърна на легендите, припомняйки си сезона, в който Юнайтед на Сър Алекс Фъргюсън не спечели трофей и завърши трети във Висшата лига.

"Те забравят, че през сезон 2004/05 футболът, който играеха, също не бе толкова добър. Ние сме в процес на изграждане на отбор и това отнема време, но всички забравят, дори и самите бивши играчи забравят, че е имало трудности и имате нужда от време, за да постигнете напредък.

Ние сме един от най-динамичните и забавни отбори в лигата в момента. Създаваме много положения, като играем добър футбол. Да, нашите опоненти имат своите моменти. Трябва да се поучим от това, защото не е нужно да губим контрол върху играта", заяви Тен Хаг.

  Сподели
117