Мичел може да замени Почетино?


Н. Гавазов

Мичел може да замени Почетино?

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино някога бе модерен мениджър в испанския футбол, след като впечатли с Еспаньол преди да премине в Саутхемптън и по-късно в Тотнъм. Сега той е изправен пред потенциална възможност да бъде заменен от нов специалист на пейката.

Натискът върху Почетино на "Стамфорд Бридж" нараства, тъй като "сините" продължават да се борят за резултати. Въпреки огромната инвестиция в състава, макар и не изцяло по спецификациите на Почетино, лондончани остават на 11-о място, на 15 точки от местата в Шампионска лига.

Все повече се говори, че Почетино може да бъде уволнен през лятото и според El Chiringuito, треньорът на Хирона Мичел Санчес е кандидат да го замести. Каталунският тим в момента заема второ място в Ла Лига и въпреки че имат наполовина бюджет от Барселона и Атлетико Мадрид, тимът е пред двата гранда. .

Не е изненада, че името на Мичел се свързва с налични големи работни места. Има директори в борда на Барселона, които смятат, че той трябва да замени Шави Ернандес, докато Мичел също беше споменат, когато Еди Хау беше под натиск в Нюкасъл Юнайтед по-рано през сезона. Идеята, че той може да се окаже евентуален заместник на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити, продължава да отеква и в Испания, тъй като Хирона е част от собствеността на City Football Group.

  Сподели
268