Почетино: Може би един от най-добрите ни мачове


Н. Гавазов

Почетино: Може би един от най-добрите ни мачове

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заяви, че отборът му е изиграл един от най-добрите си мачове за сезона срещу Астън Вила.

Челси се приближи до преиграването на 4-ия кръг на ФА Къп срещу Вила на фона на разочароващото домакинско поражение с 4:2 от Уулвърхемптън във Висшата лига.

Почетино обаче знаеше предварително, че неуспехът само ще подтикне Челси към добро представяне на "Вила Парк" и инстинктите му бяха правилни, когато сините спечелиха комфортна победа с 3:1.

"Говорихме за това в съблекалнята и мисля, че това бе един от най-добрите ни мачове или може би най-добрият ни мач този сезон.

Много сме щастливи. Играчите се забавляваха да играят футбол и това ме прави щастлив.

Целият отбор бе обединен, готов да се състезава, готов да се бори. Както знаете, енергията и отношението винаги правят разликата и днес това бе в ред при нас. Казах на играчите: "Наистина вярвам, но трябва да вярвате също". Въпрос е на нагласа и желание за битка, а след това идва талантът.

Днес се чувствах по-спокоен от всякога, защото знаех, че отборът ще се представи. Усещах това след Уулвърхемптън. Наистина знаеш кога играчите са с теб, кога им пука, кога искат да играят за теб и понякога този отбор има нужда от такова разтърсване, за да осъзнаеш, че можеш да се наложиш и да играеш по-добре“, заяви Почетино.

  Сподели
155