Гуардиола ще се съветва със семейството си за новия договор


Н. Гавазов

Гуардиола ще се съветва със семейството си за новия договор

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола заяви, че ще се консултира със семейството си, преди да подпише нов договор със Сити.

От назначаването му в Сити през 2016 г., Гуардиола вече удължи договора си три пъти, който в момента има оставащи 18 месеца.

За разлика от Юрген Клоп, който напуска Ливърпул в края на сезона, Гуардиола е решен да продължи, а Хосеп е готов да сключи нов договор със Сити.

"Ще трябва да видим какво е поведението на играчите, дали поддържат нашите стандарти. Догодина ще станат девет сезона, тъй като съм тук, а това е много време. Подновяването след две години не е същото като подновяване след девет.Имаме още много време. Но сега се чувствам много добре.

Обикновено, когато реша да подновя договора си, решението се взема бързо. Доверявам се на чувствата и инстинктите си и семейството ми участва в решението. Всеки път, когато Сити ми предложи нов договор, това не отнема много време. Ако се чувствам добре, ако условията ме устройват, ако ме искат, тогава това е сделка“, заяви Гуардиола.

  Сподели
149