Ливърпул и Арсенал ще се борят с Реал Мадрид за португалска звезда


Н. Гавазов

Ливърпул и Арсенал ще се борят с Реал Мадрид за португалска звезда

Остават само три дни до отварянето на зимния трансферен прозорец в Испания и продължава да има много спекулации около плановете на Реал Мадрид за месец януари. Контузията на Давид Алаба в края на сезона означава, че е необходим още един централен защитник, като трансферът му вероятно ще бъде направен през следващите седмици.

Един играч, който напоследък е свързван с Реал Мадрид, е Гонкало Инасио. 22-годишният защитник на Спортинг би бил идеален заместник на Алаба, като се има предвид, че е левичар и може да се разглежда като възможен дългосрочен наследник. Докладите предполагат, че той може да бъде наличен за 60 милиона евро.

Marca обаче съобщи, че и Ливърпул, и Арсенал са в надпреварата за подписа на Инасио. Сделка може да бъде преследвана от всеки от трите клуба през януари, въпреки че може да изчакат до следващото лято.

Очакванията са, че Реал Мадрид ще се опита да подпише с по-млад централен защитник през следващите трансферни прозорци, въпреки че това може да не е така през януари. Засега остава да се разбере коя е избраната мишена.

  Сподели
253