Мойс: Свършихме страхотна работа


Н. Гавазов

Мойс: Свършихме страхотна работа

Мениджърът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс обобщи резултатите от мача от 19-ия кръг на Висшата лига с Арсенал (2:0), който тимът му изигра на чужд терен.

"Футболът се играе по различни начини и ние изиграхме тази роля, за която може би не се говори толкова много. Брилянтна защита. Много добре поработихме над Арсенал. Те владееха много, твърде много според мен, но ние свършихме страхотна работа.

Имахме невероятна година в Уест Хем. След Световното първенство се подобрихме и продадохме един от най-добрите си играчи на Арсенал. Но ние продължихме и също спечелихме трофея.

Влияние на летните трансфери? Всички мениджъри вероятно живеят или умират чрез набиране на персонал. Ако не го организирате правилно, ще се сблъскате с трудности.

Мисля, че новите играчи бяха много добри. Огромна заслуга е на играчите, че успяхме да завършим годината по този начин. Наистина страхотна работа.

Моето бъдеще в клуба? Готвим се да говорим. Не мисля, че някой от нас бърза. Не виждам никакъв проблем в това“, заяви Мойс.

  Сподели
189