Арсенал няма да сбърка с Уулвс


И. Ангелов

Арсенал няма да сбърка с Уулвс

Арсенал - Уулвс
Стадион: Емирейтс
Дата: 02.12.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Арсенал постигна четири поредни победи след като подчини и Ланс в Шампионска лига с резултат за самочувствието. Микел Артета излезе със силен състав и може би надцени съперника, като започна да дава почивка на определени имена след като поведе с 5 гола до полувремето. Освен това за първи път този сезон неговия отбор води и класирането във Висшата лига.

Уулвс последно отстъпи на Фулъм в една среща с много ВАР решения и 3:2 в крайна сметка. Преди това тимът надви изпадналия в криза Тотнъм, малко след загубата от Шефилд. Видимо постоянството не е страна на "вълците" този сезон, но те се държат точка под средата на класирането.

В двата състава има известни проблеми, като при домакините продължават да липсват Тимбър, Партей, Роу и Виейра. Бен Уайт вероятно ще се завърне сред титулярите след завръщането си от травма и двата мача като резерва.

Уулвс още не разчита на ключовия Нето, като Ходж и Нури също имат травми, а наказани са още Лемина и Гомеш. Крейг Доусън ще се върне след наказание за натрупани картони.

Арсенал има 4 победи над Уулвс поред във всички състезания. Без загуба в 13 от последните 14 кръга тежък фаворит е тимът на домакините.

Прогноза: Арсенал - Уулвс 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Гари О'Нийл)
 
Са
   
Килман
Доусън
Гомеш
Семедо
Белегард
Траоре
Дойл
Айт-Нури
Куня
Хи-Чан
Мартинели
Жезус
Сака
Райс
Йодегор
Хаверц
Зинченко
Уайт
Габриел
Салиба
   
Рая
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Уулвс 3:0

  Сподели
281