Клоп за Белингам: И едно дете би поискало Ферари за Коледа, но няма да има пари


FUTBOL-TV

Клоп за Белингам: И едно дете би поискало Ферари за Коледа, но няма да има пари

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп сравни преследването на английския полузащитник Джуд Белингам с малко дете, което би поискало "Ферари за Коледа".

"Няма какво да се каже по темата, ако трябва да бъда честен. Отговорът ми сега не касае само Джуд Белингам. Никога не съм разбирал защо говорим постоянно за неща, които теоретично не можем да имаме - не можем да вземем шестима играчи през лятото по 100 млн. паунда всеки, например. Трябва да разбереш какво можеш да направиш и да работиш оттам. Не сме деца. Ако попитам петгодишно дете "какво искаш за Коледа?", то ще ми каже, че иска Ферари. Няма да му отвърнеш "това е добра идея", а че е твърде скъпо. Просто става въпрос за това какво можеш да направиш и след това да го направиш. Винаги това е бил начинът. Това, което искам, това, от което се нуждаем, опитваме всичко възможно, за да го получим, но има моменти, в които трябва да приемеш, че това или онова не е възможно за нас, отдръпваш се настрани и правиш различни неща", каза Клоп на днешната си пресконференция.

Германският специалист коментира и темата с Анди Робъртсън, като заяви, че е щастлив от това, че случаят е разрешен. Шотландският ляв бек на мърсисайдци бе въвлечен в инцидент със страничния съдия на мача с Арсенал Константин Хадзидакис, като кадри от срещата показаха, че лайнсменът удря бранителя с лакът в гърлото. ФА излезе с изявление след края на разследването по случая, в което стана ясно, че няма да предприема действия, а в добавка самият Хадзидакис разкри, че се е извинил на Робъртсън. "Мисля, че случаят бе разрешен по отличен начин. Не бях наясно със станалото по време на мача - говорех с Робо и другите момчета, не с асистента, но сега всичко е наред", добави той.

  Сподели
240