Ман Сити ще прегази Норич


И. Ангелов

Ман Сити ще прегази Норич

Манчестър Сити - Норич Сити
Стадион: Етихад
Дата: 21.08.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити все още не е в оптималната си форма и това бе признато от мениджъра Пеп Гуардиола след загубата на старта от Тотнъм с 1:0. Противникът тогава игра без ключовия Хари Кейн, който може да се окаже при "гражданите" до края на август и да подсили вече на хартия най-качественият състав във Висшата лига.

Втория кръг води Норич на "Етихад", в не по-лек мач от този срещу Ливърпул за тима на старта. Очакванията са шампионът Ман Сити да отвее "канарчетата", поради което и равенство ще е успех за гостите след загубата с 3:0 от тима на Юрген Клоп миналата седмица. Още повече като се вземе предвид статистиката, че последното гостуване на Норич тук завърши с поражение 5:0, а през 2013 г. видяхме 7:0.

Откъм състави, само Фил Фоден и Илкай Гюндоган остават контузени при домакините. Кевин Де Брюйне се появи като резерва в последната среща и все още не е във форма за старт. Бернардо Силва се спряга за продажба, поради което може да видим отново Фернандиньо и Родри на терена.

В защита Джон Стоунс и Кайл Уокър могат да се завърнат, а Зинченко и Кансело се борят за място на фланга с Бенджамин Менди. 

Даниел Фарке не може да разчита на 5 човека и вероятно ще заложи на същите 11, които видяхме срещу Ливърпул. Аут са Сам Байръм, Плачета, Омобамиделе, Хюгил и Хернандез.

Норич има 11 поредни загуби във Висшата лига. В 10 от тях тимът не вкара, а допусна повече от 2 в 5 от последните 6. Очакванията са да няма изненада тук и победата на домакините да е протоколна.

Прогноза: Манчестър Сити - Норич Сити 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Норич (Даниел Фарке)
 
Крул
   
Ханли
Гибсън
Арънс
Гианулис
Мелоу
Гилмор
Руп
Кантуел
Пуки
Рашица
Жезус
Стърлинг
Грийлиш
Марез
Родри
Фернандиньо
Зинченко
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Норич 3:0

  Сподели
454