Удуърд: Юнайтед работи над по-нататъшни покупки


Н. Гавазов

Удуърд: Юнайтед работи над по-нататъшни покупки

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Удуърд потвърди, че клубът работи по по-нататъшни покупки, в допълнение към трансферите на Даниел Джеймс и Аарън Уан - Бисака.

През това лято шестият отбор от последния сезон във  Висшата лига на Англия вече похарчи 18 милиона паунда за да привлече  Джеймс от Суонзи, а в събота подписа с Уан-Бисака от Кристал Палас на стойност 50 милиона паунда.

Юнайтед няма да спре до тук. Ако се вярва  на слуховете, мениджърът  Оле Гунар Солскяер още ще получи централен защитник, халф и играч от  атакуващия план.

"Въпреки раздутия характер на трансферния пазар и постоянните спекулации и истории, които могат да бъдат подвеждащи, нашият селекционен департамент, в сътрудничество с мениджъра, тихо върши работа зад кулисите по привличането на други невероятни играчи, които отговарят на дългосрочната визия на клуба.

След прехода на Даниел Джеймс от Суонзи по-рано този месец, аз съм щастлив да потвърдя, че подписахме с друг невероятен млад защитник в лицето на Аарън Уан - Бисака от Кристал Палас.

Аарън се вписва идеално във философията на Оле и плановете му за изграждане на отбор. Той е играчът, на когото ще се възхищават нашите прекрасни фенове в предстоящия сезон", заяви Удуърд.

  Сподели
373