Оуен: Не мога да си представя, че някой ще финишира пред нас или Челси


Н. Гавазов

Оуен: Не мога да си представя, че някой ще финишира пред нас или Челси

Нападателят на Манчестър Юнайтед Майкъл Оуен смята, че във Висшата лига на Англия повече няма „Голяма четворка", а за победата в първенството претендират само два отбора. Според него, само Юнайтед и Челси имат сили да бъдат шампиони, докато мисълта, че друг отбор може да стори това, граничи с фантастиката.

„Аз смятам, че Манчестър Юнайтед и Челси ще са двата отбора, които са способни да спорят за титлата в първенството. Фантастика е да се помисли, че някой друг може да спечели трофея. За последните няколко години голяма част от трофеите бяха спечелени от нас и някой отбор трябва да направи невероятно добър сезон, ако иска да ни изпревари", казва нападателят на „червените дяволи".

"Всеки сезон ти очакваш новото изпитание и наблюдаваш за тези тимове, които могат да те удивят с играта си. Такъв еталон сега се явява Челси. Не мога да си представя някой да е пред нас и тях в крайното класиране. Все пак от останалата група отбори могат да се отличат няколко опасни клуба, например Ливърпул, който е с нов мениджър или Арсенал, който взе няколко нови попълнения. Доста нови играчи дойдоха и в Манчестър Сити. Тотнъм направи много силен сезон и сега може да подобри още представянето си", завършва Оуен.

 

  Сподели
102